Accelerăm și simplificăm dezvoltarea companiilor-partenere

Suntem antrenați să oferim suport și folosim tehnologia și abordarea consultativă pentru a accelera și simplifica dezvoltarea business-urilor clienților noștri.

Facem ECHIPĂ cu tine pentru a genera rezultate și performanță.

Credem în integritate și în puterea inovației

Doru Asauleac

Regional Sales Manager

Bogdan Pacuraru

Regional Sales Manager

Face parte din echipa APS din anul 2013 fiind responsabil de echipele de vânzări din zona de vest a țării. Consideră că punctele forte ale companiei sunt orientarea înspre dezvoltarea antreprenorială a angajaților și deschiderea către creativitate a companiei.

Magdalena Parjol

Manager

Activă în companie din 2012, apreciază spiritul de echipă, seriozitatea și maturitatea cu care echipa abordează fiecare client. Consideră că APS este locul unde poți deveni unul dintre cei mai buni, inspirându-te de la echipă si inspirând-o la randul tău.

Mihai Fersedi

Manager

Face parte din echipa APS din 2015. Integritatea, inovația și spiritul de echipă sunt valorile principale pe care le consideră motor de creștere profesională.

Bogdan Serghiev

Manager

Face parte din echipa APS din 2015. Integritatea, inovația și spiritul de echipă sunt valorile principale pe care le consideră motor de creștere profesională.

Mihaela Dumitru

Manager

S-a alăturat echipei APS în 2015. Valorizează creativitatea, libertatea de a gândi fără constrângeri și capacitatea de a te reinventa în fiecare zi, cu energie și inventivitate.

Dragos Derscanu

Manager

Este unul dintre seniorii echipei APS, cu mai mult de 10 ani de activitate în cadrul companiei. Apreciază transparența, provocările și satisfacția obiectivelor îndeplinite și este un sustinător activ al valorilor centrate pe integritate și leadership.

Dragos Garjan

Manager

Este unul dintre oamenii-cheie castigați de APS in 2017 și își desfășoară activitatea pe zona Bacău. Etica, verticalitatea și seriozitatea sunt motivele principale pentru care s-a alăturat echipei Active Power Solutions.

Marius Daisa

Manager

Marius este unul din veteranii echipei APS, fiind alături de companie de peste 6 ani. Își găsește inspirație în energia colegilor mai tineri care sunt o sursa inepuizabilă de dinamism. Crede că APS este mediul în care orice tânăr se poate dezvolta profesional și antreprenorial, prin implicare seriozitate și mai ales răbdare.

Ne bazăm pe creativitate și abordare antreprenorială

Susținem un ecosistem construit pe leadership și impact pozitiv

0

BIROURI ÎN ȚARĂ

0

ECHIPE

0

ANGAJAȚI

Parteneriate strategice

Soluțiile oferite de Active Power Solutions sunt susținute de parteneriate strategice dezvoltate cu jucători de top, activi în tehnologie, comunicații, furnizare de energie și servicii

In 2021, alături de noi se află:

Distribuție și retail

32.2%

Industrie

12.4%

Servicii profesionale

30.9%

Public

11.1%

Construcții

9%